Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  | Mérkőzés után | 2 mérkőzés, 1 győzelem, 1 vereség a PLER-Budapest ellen pénteken

  2019. November 09.
  2 éve
  Ha péntek, akkor szinte biztos, hogy hazai mérkőzéseket játszunk a Serdülő és Ifjúsági I.osztályban. Tegnap sem volt ez másképp, a Pler-Budapest csapata vendégeskedett a Tüzér utcai sportcsarnokban. 

  Elsőként a Serdülő csapatunk mérkőzött meg a fővárosiakkal, ahol az első 10 percben fej-fej mellett haladtak a felek. Ezután sajnos ugyan a helyzetek megvoltak, de nem sikerült gólra váltani az akciókat, a vendégek kapusa is remek napot fogott ki. 3-4 góllal megléptek budapesti fiatalok, ekkor még Grunda Dávid vezérletével sikerült közelebb férkőzni fiataljainknak, de az első félidő 20.percétől kezdve 3 gólt lőtt zsinorban a PLER, nehéz helyzetbe hozva a hazai alakulatot. 

  A második félidőben több technikai hiba és pontatlanság volt jellemző hazai oldalon, ezt kihasználva már 10 góllal is vezetett a PLER, ami a lefújás pillanatában 8 gólra csökkent.
   
   

  2019.11.08. péntek
  Serdülő I. osztály végeredmény:

  Telekom Veszprém 22:30 PLER-Budapest (12:17)
  Telekom Veszprém:  Tóth M., Reidmár. (kapusok), Szujó, Zombori (3), Szabó Á (6), Harausz (-), Nagy (3), Kurbély (-), Kovács (-), Grunda (7) , Bogdány (2) , Balogh (-), Kazsoki (2), Bogdány, Füry (2), Tóth B. (3),
  Vezetőedző: Rapatyi Tamás
  Másodedző: Ivo Diaz
  Stáb tagjai voltak még: Fekete Lászlóné Mónika

  PLER-Budapest legjobb gólszerzői: Fekete (10), Murvai (6)
   
  Eredmény alakulása:  10' (5:7);   25' (12:17);  35' (14:25)   45' (20:28)

  Edzői értékelés:
  Rapatyi Tamás, vezetőedző:

  "Az első félidőben jól kézilabdáztunk, a második 25 percben több technikai hibát vétettünk, a helyzeteinket nem tudtuk gólra,gólokra váltani." 
   
   
  18:00-kor következett az Ifjúsági mérkőzésünk, ahol kemény küzdelemre számíthattunk.

  Ennek megfelelően kezdődött a mérkőzés, fej-fej mellett haladtak a felek. Ezután 2 góllal meglépett az Ifjúsági csapatunk, de hamar egalizáltak a lelkes vendégek. A félidőre minimális előnnyel mehettünk.

  A második 30 perc sem alakult másképp, hol az egyik, hol a másik csapat vette át a vezetést. A hazaiak főleg Bene Zsombor vezérletével igyekeztek előnyben maradni, de a vendégek kapusa többször bravúrral védett.

  Az utolsó 10 percben még teljesen nyitott volt a mérkőzés, a vendégek egy nagy rohanás végén még a vezetést is átvették 2,5 perccel a mérkőzés vége előtt.
  Ekkor Sisa Erhárd egalizált, de az utolsó 30 másodpercben támadhatott a vendég alakulat. Remek kapusbravúr, majd hazai időkérés, és ki más, mint a 11 gólos Bene lőtte a (győzelmet is jelentő) gólt 7 másodperccel a végső dudaszó előtt. 

  Kemény, férfias küzdelem zajlott, és a sok hiányzóval felálló Telekom Ifjúsági csapata minden elismerést megérdemel, mert kritikus pillanatokban is sikerült csapatként győzni.

  2019.11.08. szombat
  Ifjúsági I. osztály végeredmény:

  Telekom Veszprém 33:32 PLER-Budapest (18:17)
  Telekom Veszprém: Mikler, Kósa (kapusok), Szűcs (1), Füry (-),  Almásy (3), Tóth, Bakos (7), Bene (11), Horváth (2), Surguta (-),  Sisa (8), Katus (-), Tóth (-) Végh (1)
  Vezetőedző: Ivo Diaz
  Másodedző: Rapatyi Tamás
  Stáb tagja volt még: Fekete Lászlóné Mónika

  Eredmény alakulása:  10' (6:5);  20' (12:12) 40' (22:22) 50' (30:28)

  Edzői értékelés:
  Ivo Diaz, vezetőedző:

  "Nehéz meccs volt, köszönöm a játékosaimnak, hogy küzdöttek, harcoltak a pályán 60 percen keresztül."


   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink