Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  | Mérkőzés után | 3 mérkőzés, 2 nap, 2 győzelem, 1 vereség

  2019. November 23.
  2 éve
  Pénteken és szombaton is bajnoki mérkőzéseket rendeztek a Tüzér utcai sportcsarnokban. Pénteken Serdülő és Ifjúsági csapataink a Csurgói KK ellen tették próbára tudásukat. Szombaton délelőtt pedig U21-es csapatunk mérkőzött meg a PEAC csapatával.

  Fontos mérkőzés következett Serdülő csapatunk számára, egy győzelemmel kilábalhattak a Rapatyi legények a gödörből. 

  Ennek megfelelően motiváltan kezdtek a hazaiak, majd megrázta magát a Csurgó és sikerült ellépniük a félidő derekára.  Egygólos vendég előny volt ugyan a félidőben, de joggal bízhattunk a fordításban.

  Küzdöttek a fiúk és az újonc igazolás, Burai Bence valamint a rendkívül magabiztosan és gólerősen játszó Szabó Ákos vezetésével végül 4 góllal diadalmaskodtak a hazai fiatalok. 
   
  2019.11.22. péntek
  Serdülő I.osztály-Nyugat 
  Telekom Veszprém 23:19 Csurgói KK (10:11)

  Részletes jegyzőkönyv hamarosan!


  Edzői értékelés:
  Rapatyi Tamás, vezetőedző: 

  "Jó mérkőzés volt, a fiatalok betartották a taktikai utasításokat és végig fegyelmezetten kézilabdáztak. Csapatként játszottunk jól, ehhez párosult egy két kiemelkedő egyéni teljesítmény. Ebből a mérkőzésből kell erőt meríteni a szezon hátralévő részére. "
   
  A Serdülő csapat győzelme után 18:00-kor következett az Ifjúsági csapat mérkőzése. Erre a találkozóra Ivo Diaz 12 játékost tudtott nevezni, a maródiak listájára felkerült Sisa Erhárd is aki ujjtörés miatt nem játszhatott a találkozón.

  Ennek megfelelően vérszemet kapott a Csugó és folyamatosan léptek el a hazaiaktól, köszönhető az ezen a napon közel 75%-al védő (és a mérkőzésen 7 gólt kapó) csurgói hálóőrnek. 
  Küzdőttek a hazaiak, akik tényleg nem adták fel még ebben a helyzetben sem, ám nem volt esély a pontszerzésre a pénteki napon. 
  Habár a mérkőzés végére kozmetikázott a Telekom, magabiztos vendég siker született a játéknapon. 
   

  2019.11.22. péntek
  Ifjúsági I.osztály-Nyugat 

  Telekom Veszprém 17:22 Csurgói KK (4:11)

  Részletes jegyzőkönyv hamarosan!


  Edzői értékelés:
  Ivo Diaz, vezetőedző: 
  "Mindent megtettünk a mai napon amit jelen pillanatban tenni tudunk. Nehéz időszak, de a csapat maximálisan próbál teljesíteni. A második félidőt megnyertük, az első 30 perc sajnos nem nagyon sikerült jól. Dolgozunk tovább és bízom abban, hogy hamarosan sikerrel vesszük az akadályokat."
   
   
  A szombat délelőtti NB I/B osztályú találkozó se igyekezett könnyed mérkőzésnek, ennek megfelelően igyekezett felkészíteni csapatát a soron következő 60 percre. 

  Nem kezdett megilletődötten a vendég PEAC, 3-4 góllal is vezettek, ám a Telekom Hornyák és Bakos vezérletével igyekezett zárkózni. Felváltva estek a gólok, többször is hol az egyik hol a másik kapus védett fontos pillanatban. 
  Megrázták magukat a hazaiak, és a félidőre egy remek Palasics hétméteres hárítással előnnyel vonulhattak pihenőre. 

  A második 30 perc sem alakul könnyen, a pécsi alakulat szorosan tapadt a fiatalokra, többször vezettek is a játékrész vége felé közeledve. Ám ekkor ismét hátára vette a csapatot a két szélső, Hornyák és Bakos, valamint Palasics is remek pillanatokban hárított. 


  2019.11.23. szombat
  NB I/B felnőtt-Nyugat 

  Telekom Veszprém U21 32:29 PEAC (16:15)

  Részletes jegyzőkönyv hamarosan!


  Edzői értékelés:
  Gulyás Péter, vezetőedző: 
  "Meg kell tanulniuk a fiataloknak, hogy kemény munka, koncentráció és verejték nélkül nincs gőzelem. Nincs könnyű mérkőzés.Többet várok a csapattól, ezen fogunk dolgozni a jövőben."
   

   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink