Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  | Mérkőzés után | Egy félidőnyi jó játék nem elég, vereség a PLER-Budapest ellen az NB I/B-ben

  2019. November 09.
  2 éve
  A Serdülő és Ifjúsági korosztály után az U21-es csapatunk is a PLER-Budapest ellen játszotta le soron következő bajnoki mérkőzését a héten.
  A Gulyás Péter-Momir Ilic vezette alakulatban sok a hiányzó, sajnos a mai összecsapáson Dobi Bence sem állt az edzőpáros rendelkezésére.

  5 perc után szereztünk gólt, ezután kiegyenlített volt a küzdelem, védekezésben mindkét csapat megmutatta, ma nem lesz könnyű dolguk a támadók számára.  A 15. percben ellépett a vendég alakulat, ekkor egy időkéréssel próbáltuk rendezni a sorokat. Némi riadalom lett úrrá a csarnokban amikor egy lövés után Bodor Márk fájdalmas arccal maradt a parketten. Ezután át kellett szervezni a játékot, mind védekezésben mindpedig támadásban is. Sajnos egy újabb 0:4-es rohanással lőtávolságon kívülre kerültek a fővárosiak (28.perc: 9:15)
   
  A szünet jókor jött, bízhattunk a jobb folytatásban.
   
  Nagy elánna kezdett a "kicsi" Telekom, 3 gólt szereztünk zsinórban, ismét nyílt volt a meccs. A fővárosiak tapasztalt játékosai vállára vették a csapatot és ismét visszaállt a 4-5 gólos vendég előny. 
  Ekkor egy utolsó rohamra indult a hazai alakulat, 20:21-nél labdánk is volt az egalizálásra 3 perccel a mérkőzés vége előtt. Sajnos ekkor nem sikerült góllal befejezni az akciót és egy kihagyott hétméteressel el is dőlt a mérkőzés. 

  Nagyot küzdött a csapat, a mérkőzés második 30 percében csak 6 gólt kapott kaptunk, sajnos egy félidőnyi jó játék ezen a szinten nem ér pontot.   2019.11.09. szombat
  NB I/B- felnőtt-Nyugat végeredmény:

  Telekom Veszprém U21 20:22 PLER-Budapest (9:16)
  Telekom Veszprém U21: Palasics,Mikler (kapusok), Bakos (-), Dörnyei (-), Csányi (-), Gombai (-), Hornyák (5), Szuharev (3), Sisa (1), Szűcs (3), Ilic (5), Bodor (2), Melnyicsuk (1)
  Vezetőedző: Gulyás Péter
  Másodedző: Momir Ilic
  Gyúró: Kapás Gergő
  Csapatorvos: Dr. Szenkovits Péter

  PLER-Budapest legjobb góllövői: Schmidt (8), Bak (4)
   
  Eredmény alakulása: 10':  (3:6)  20':  (6:9),  30':  (9:16),  40':  (14:19), 50': (16:20)
   
  Edzői értékelés:
  Gulyás Péter, vezetőedző:

  "Az első félidőben rossz felfogásban, sok hibával játszottunk, a második 30 percben mindent megpróbáltunk, labdánk is volt az egálhoz, dolgozunk tovább, hogy mindkét félidőt azonos szinten tudjuk lejátszani." 
   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink