Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  | Mérkőzés után | Gyenge játékkal vereség a Liga Kupában

  2019. November 03.
  2 éve
  Ezen a héten a harmadik alkalommal került sor AGROFEED ETO-SZESE elleni mérkőzésre, ugyanis hét közben Serdülő és Ifjúsági csapatunk is játszott a Rába-parti alakulattal, két vereség után joggal bízhattunk a jobb folytatásban a Liga Kupában.

  Ennek megfelelően alakult a mérkőzés, gyors támadásokkal, jó védekezéssel elléptünk 4:1-re majd 5:2-re is. Ezután egalizáltak a vendégek, sőt át is vették a vezetést. Fej-fej mellett haladtak a felek, aztán sikerült 1-2 gólos előnyt kialakítani, de a szívós győri alakulat folyamatosan ledolgozta a hátrányt.  A félidő utolsó perceiben mégis a hazai alakulat vonulhatott 2 gólos előnnyel pihenőre. 

  Ekkor még semmi jel nem utalt arra, hogy sima vendég győzelem lesz a Liga Kupában.
   
  A második 30 percre is ugyanazzal az elánnal vetették bele magukat a csapatok, sajnos hazai oldalon rendkívül sok technikai hiba, rontott lövés volt jellemző. Ezt kihasználta a Győr, és a félidő derekára 2-3-4 góllal vezetett és ezt meg is tartotta, kimagasló kapusteljesítményének és taktikus támadójátékának köszönhetően.
   
  A hétközi Tatai AC elleni mérkőzés jó játéknának a mai estén nyoma sem volt, hosszú még a szezon, egyéni és csapat szinten is ennél sokkal több kell.. 
   
   

  2019.11.02. szombat
  Liga Kupa végeredmény:

  Telekom Veszprém U21 28:34 AGROFEED ETO-SZESE (15:13)
  Telekom Veszprém U21: Palasics (kapus), Bakos (2), Szrnka (2), Dörnyei (-), Csányi (-), Gombai (-), Hornyák (5),  Szuharev (2), Szűcs (3), Dobi (3), Melnyicsuk (2), Bodor (1), Ilic (8)
  Vezetőedző: Gulyás Péter
  Másodedző: Momir Ilic
  Gyúró: Kapás Gergő  AGROFEED ETO-SZESE legjobb góllövői: Paár 8 gól, Lakosy 7 gól

  Eredmény alakulása:           10.perc:   5:4      20.perc:   8:9      30.perc:   15:13         40.perc:   20:19         50 perc:   23:28
   
   
  Edzői értékelés:
  Gulyás Péter , vezetőedző:

  "Ilyen gyenge játék megengedhetetlen egyénileg és csapat szinten is. Meg kell találnunk a saját utunkat és azon haladni a szezon során."
   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink