Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  | Mérkőzés után | Jó mérkőzések, 1 győzelem és 1 vereség a Veszprémi KKFT I. ellen

  2019. December 07.
  2 éve
  Szokásos pénteki menetrend, a Mikulás ezúttal két városi derbit ajándékozott a a Tüzér utcai DEVM csarnokba szépszámmal kilátogató szurkolóknak.
   
  A Serdülő I.osztályban a listavezető Veszprémi KKFT Felsőörs I. csapatát látta vendégül a Rapatyi Tamás vezette Telekom. Míg az Ifjúsági I.osztályban a rendkívül sok hiányzóval felálló Ivo Diaz dirigálta alakulatunk szintén KKFT ellen bizonyíthatott. 

  Az elején úgy tűnt, komoly ellenállásba nem fog ütközni a listavezető KKFT, ám a lelkes hazai fiatalok végig szorosan tapadtak a vendégekre. A tabellán elfoglalt helyezés abszolút nem volt érezhető, kemény küzdelem, gyors gólok, jó védekezések annál inkább. A félidőig 2-3 góllal vezetett a KKFT, ekkor megrázták magukat a Serdülő fiataljaink és döntetlenre hozták az első játékrészt. 
   
  Várható volt, hogy ezen a napon nem fogja könnyen adni a 2 pontot a felszabadultan játszó Telekom. 
   
  A második játékrész elején több kihagyott helyzettel indult, 10 perc után 3 góllal megléptek a vendégek (34.perc: 17:20). sőt a 45.percben már 4 volt az előny. Ám ekkor sem akarták könnyen adni a pontokat Tóth Misiék és megpróbáltak mindent, hogy közelebb kerüljenek ellenfelükhöz. Az utolsó pár percben szerzett vendég gól azt jelentette, hogy a szoros eredmény lehet a cél, amit a fiúk maximálisan teljesítettek is. Vállalható, 2 gólos vereség, jó játék és jó felfogásban kézilabdáztunk, a sok kihagyott ziccer miatt nem sikerült pontot szerezni a listavezető ellen. 


  2019.12.06. péntek
  Serdülő I.osztály - Nyugat

  16:15
   
  Telekom Veszprém 25:27 Veszprémi KKFT Felsőörs I. (14:14)
   
  Telekom Veszprém:  Tóth M., Reidmár. (kapusok), Szujó (-), Zombori (-), Szabó Á. (7), Harausz (-), Nagy (4), Kurbély (-),Grunda (-) , Bogdány (-) , Balogh (2), Szabó M. (-) Györe (-) Báder (-), Burai (2), Kazsoki (5), Tóth B. (5)
  Vezetőedző: Rapatyi Tamás
  Másodedző: Ivo Diaz
  Stáb tagjai voltak még: Iváncsik Gergő, Fekete Lászlóné Mónika

  Eredmény alakulása:  10' (5:7); 25' (14:14); 35' (18:20); 45' (21:25)
   
  Edzői értékelés:
  Rapatyi Tamás, vezetőedző:

  "Jó felfogásban, kézilabdáztunk, nem ijedtünk meg. Még pontosabban kell kihasználnunk a szépen kialakított helyzeteinket. Előremutató a játékosaim játéka, gratulálok nekik." 
   
   
  A nap másik mérkőzésén Ifjúsági csapatunk szintén városi rangadót játszott. Sajnos Ivo Diaz csapatában rengeteg a sérült, a mérkőzésre összesen 13 játékost tudott nevezni, így már a kezdő sípszó előtt nehezebb feladat elé volt állítva a csapat. 
   
  Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, 14 perc alatt 12 gól, egyenlő állás volt az eredményjelzőn. (14.perc 6:6) Ezután érezhető volt, hogy a vendégek nagy tempót szeretnének diktálni, 2-3 góllal vezettek. A félidő végéhez közeledve ezt még tudták növelni, ekkor már 5 góllal is vezettek a vendégek. (27.perc: 10:15), Végül "csak"  3 gól lett a félidei hátrány. 
   
  A második 30 perc sem alakult másképpen, magabiztosan vezetett a KKFT, ám ekkor 8:2-es rohanással, már a mieink vezettek! (40.perc: 25:22) Kósa Barnabás védésekkel jelezte, nem szeretne ma kikapni a csapattal, elöl pedig a 8 gólos Bene Zsombor és a  7/7-es statisztikát produkáló Tóth Samu brillírozott.
   
  A végjáték izgalmasan alakult, ám a szív a helyén volt, és 31:30-ra diadalmaskodtunk a szezon egyik legjobb mérkőzésén. 
   

  2019.12.06. péntek
  Ifjúsági I.osztály - Nyugat
  18:00
   
  Telekom Veszprém 31:30 Veszprémi KKFT Felsőörs I. (13:16)

  Telekom Veszprém:   Kósa,Mikler, Tóth M. (kapusok), Katus (4), Nkousa (-), Bakos (1), Szabó (3), Tóth (7), Pintér (-), Végh (3), Bene (8), Horváth (5), Surguta (-) 
  Vezetőedző: Ivo Diaz
  Másodedző: Rapatyi Tamás
  Stáb tagjai voltak még: Fekete Lászlóné Mónika

  Eredmény alakulása:  10' (3:5); 25' (10:14); 35' (14:19); 45' (21:22)

  Edzői értékelés:
  Ivo Diaz, vezetőedző:

  "Minden dícséretet megérdemlek a fiút, most nagyon nehéz helyzetben vagyunk a sok sérült miatt 3 kapussal is csak 13 játékost tudtam nevezni, szinte csere nélkül játszottuk le a 60 percet. De a szív és az elvégzett munka meghozta a győzelmet. Csapatként küzdve, nagy győzelmet arattunk. Büszke és boldog vagyok." 
   
   

   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink