Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  | Útinapló | Brcko, Bosznia-Hercegovina - 2019.12.19-22 | I.nap

  2019. December 20.
  2 éve
  Szinte hagyomány, hogy karácsony előtt 2 utánpótlás csapatunk Bosznia-Hercegovinába utazik, ahol egy rangos nemzetközi tornán vesz részt. Idén sem volt ez másképpen, U12-es és U14-es korosztályunk képviselteti magát a Lokomotiva Cup-on Brcko-ban.
   
  December 18-án 11 óra körül egy közös ebéd után indult útnak a 40 fős veszprémi különítmény, Velky Mihály és Károlyfi Viktor tanítványai vidáman szálltak be a kisbuszokba, hogy aztán egy 5 órás út után megérkezzenek a boszniai torna helyszínére.  
   
  A szállások elfoglalása után egy gyors vacsora, majd pihen következett a fiataloknak, hogy másnap megkezdjék a sikeres szereplésüket a tornán. :) 

  U12-es csapatunk délben játszott a horvát fiatalokkal. A mérkőzésen nem esett sok gól, sok volt a hiba, kicsit látszott, hogy még nem vettük fel azt a ritmust, amit Velky Mihály vezetőedző szeretett volna. 5-4-es félidő után 3 gólos, 11:8-as vereséget szenvedtünk, ami után boldogok nem lehettünk, de látszott, hogy nem ez az igazi arca a csapatnak és joggal bízhattunk a jobb folytatásban. 
   
  U14-es csapatunk időközben szintén megkezdte a szereplését, ők már magabiztosabban, jó, látványos játékkal rukkoltak elő és 6 gólos győzelemmel rajtoltak a tornán.
   
  Délután 4 óra után elérkezett az idő U12-es csapatunk számára, hogy kijavítsa az első mérkőzés hibáját, ez látszott a mérkőzés képén is, hiszen sokkal felszabultabban, jó ritmusban, csapatként játszva 9 gólos győzelemmel tették helyre az első meccs hibáját. 
   
  Késő este következett U14-es csapatunk utolsó mérkőzése, ahol egy rendkívül kiélezett, fej-fej mellett haladó mérkőzést játszottunk a horvát Krka fiataljai ellen, és remek hajránknak és egy belőtt időntúli hetesnek köszönheten bravúros döntetlennel vonulhatott pihenőre a Károlyfi Viktor irányította alakulat. 
   
  Folytatás a mai napon, a nap történéseiről hamarosan beszámolunk! :)

  Hajrá fiatalok, hajrá Veszprém!

  Eredmények:

   
  2019.12.19. Brcko, Bosznia-Hercegovina
   
  U12-es korosztály:
  Telekom Veszprém 8:11  Maksimir
  Lokomotiva  11:20  Telekom Veszprém
   
   
  U14-es korosztály:
  Moslavina 19:25 Telekom Veszprém 
  Krka 14:14 Telekom Veszprém


   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink