Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  Hírek

  [Közlemény] Zárt kapus lesz az U12-es forduló a hétvégén!

  Ezen a hétvégén U12-es bajnoki fordulót rendezünk a DEVM csarnokban, ám a jelenlegi helyzetben a mérkőzéseket zárt kapuk mögött rendezzük meg.  A mérkőzéseket élőben követhetik majd a Youtube csatornánkon.    

  Ismét megnyerte mindkét mérkőzését a Telekom Veszprém U15

  Budaörsön folytatta bajnoki szereplését a Telekom Veszprém U15. Ivo Diaz vezette alakulat ismét két nagyon magabiztos győzelmet aratott és ezzel továbbra is veretlenül vezeti az U15-ös korosztály nyugati csoportját.

  [Közlemény] Változások a holnapi U15-ös bajnoki fordulóban

  A holnapi U15-ös forduló mérkőzéseinek kezdési időpontjai megváltoztak, a PSN Zrt. csapata nem vesz részt ebben a fordulóban.

  [Közlemény] Zárt kapuk mögött játszuk le a hazai mérkőzéseket

  A mostani helyzetre való tekintettel hazai mérkőzéseinket ZÁRT kapuk mögött fogjuk megrendezni, jelen rendelkezés visszavonásig érvényes.

  [Telekom Veszprém Cup 2020] A zárónapon is jó mérkőzéseket játszottak a csapatok

  Az első naphoz hasonlóan a második napon is jó mérkőzéseket játszottak a csapatok a 3 korosztály számára megrendezett felkészülési tornánkon, a Telekom Veszprém Cup 2020-on.   Az U13-as és U15-ös korosztályok a DEVM csarnokban, a Serdülők pedig a nemesvámosi sportcsarnokban játszottá le a zátó nap mérkőzéseit.   Reméljük, hogy a csapatok számára hasznosak voltak ezek a mérkőzések, és ...

  [Telekom Veszprém Cup 2020] Izgalmas, jó mérkőzések az első napon

  3 korosztályban rendeztük meg idén a Telekom Veszprém Cup 2020 elnevezésű felkészülési tornánkat. Az első napon remek mérkőzések zajlottak, amit ugyan a helyszínen nem, de a YouTube csatornánkon élőben követhettek az érdeklődők.

  [EBA Summer Cup 2020] Tornagyőztes a Telekom Veszprém U15 csapata!

  A Telekom Veszprém U15-ös csapata ott folytatta a mai napon, ahol tegnap abbahagyta és imponáló, magabiztos játékkal veretlenül nyerte meg az EBA Summer Cup 2020 elnevezésű felkészülési tornát. A második napon a Gyöngyösi FKK csapatát vertük 13 góllal.     

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink