Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  Felnőtt a feladathoz! Interjú Dörnyei Borisszal akadémiánk fiatal jobbszélsőjével

  2018. Augusztus 12.
  1 éve
  Dörnyei Borisz, U21-es jobbszélsőnk mesél az elmúlt időszakról, a felnőtt csapatban való bemutatkozásáról, és a jövőbeli terveiről.

  - Szia Borisz, gratulálunk a debütálásodhoz a felnőtt csapatban, mesélj egy kicsit, mi előzte meg mindezt, hogyan kerültél Ljubomir Vranjes keretébe.

  - Köszönöm szépen, a felkészülés elején szóltak, hogy Patrikkal (Markovics Patrik, szintén akadémiánk jobbszélsője) a felnőtt keret edzésén kell megjelennünk. Bevallom nagyon jó érzés volt, ugyanakkor kicsit szokatlan is, hiszen minden fiatal álma az, hogy egyszer a Telekom Veszprém felnőtt csapatában játszhasson. Az edzésen nagyon kedvesen fogadtak minket, szinte barátként, mindenkinek volt egy két jó szava hozzánk. Igyekeztünk minden feladatot maximálisan elvégezni, úgy érzem sikerült is. Az edzések kemények, de nagyon változatosak, élveztem minden pillanatát.
  A mérkőzés előtti napon derült ki, hogy a kimaradó Gasi (Gasper Marguc, a Telekom Veszprém szlovén jobbszélsője) helyett én fogok Dragan Gajic mellett a szélen játszani. Aznap este nem sokat aludtam, de ahogy közeledett a mérkőzés, egyre jobban csak a feladatomra próbáltam koncentrálni.
  Igaz, hogy felkészülési mérkőzés volt, de 3000 ember előtt még soha sem játszottam, ez még inkább motivált a jó játékra. Amikor pályára léptem, nagy tapsot kaptam, ezúton szeretném megköszönni mindenkinek :)
  Az első félidőben végén, és a második félidőben is lehetőséget kaptam Vrajnes mestertől, két gólt szereztem, az egyiket hetesből, a másikat egy gyorsindítás után.
  A célom nem lehet más, mint napról napra jobbnak lenni, keményen edzeni, a többi majd alakul. 
  U21-es csapattársaim a napokban mennek Magyarkanizsára edzőtáborba az Ifjúsági csapattal együtt, én most nem csatlakozom hozzájuk, jelenleg a felnőtt csapattal folytatom a felkészülést.
   
  Gratulálunk Borisz, további sok sikert kívánunk!

  Hajrá Veszprém!
   
   
   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink