Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  Irány Bosznia-Hercegovina! Év végi nemzetközi torna Brckoban

  2018. December 19.
  8 hónapja
  December 19-22 között rendezik meg a Lokomotiva kupát, ahol a Telekom Veszprém Utánpótlás Akadémiája mellett olyan csapatok szerepelnek, mint hazai riválisunk fiataljai,a MOL Pick Szeged, a horvát MRK Dugo Selo, a szerb Partizan Beograd, a bosnyák RK Izvidac Ljubuski, a francia Paris Saint-Germain, a szlovák Tatran Presov, a macedón Vardar Skopje, vagy a szlovén RK Celje PL.
   

  Tegnap délelőtt egy közös ebéd után, 56 fővel indultunk Brčkoba, (szerbül Брчко / Brčko) Észak-Bosznia-Hercegovina egyik legjelentősebb városába.
  3 korosztályban, U12, U14 és U16-ban fogjuk felvenni a versenyt a torna többi résztvevőjével. Ez a torna mindig fontos erőfelmérő, remek csapatok, jó hangulat és kiváló mérkőzések zajlanak a 4 nap alatt. Az U12 és U14-es korosztály számára egyértelműen a nemzetközi tapasztalatszerzés lehet a cél, U16-os korosztályunk Rapatyi Tamás és Iváncsik Gergő vezetésével már túl van több rangos tornán az elmúlt évek alatt. A mérkőzésekről igyekszünk minél részletesebb tájékoztatást adni, érdemes lesz követni Facebook illetve Instagram oldalunkat is. Hajrá fiatalok, Hajrá Veszprém!
   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink