Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  Kezdjünk bele! Interjú Tombor Csabával, Ifjúsági csapatunk vezetőedzőjével

  2018. Augusztus 10.
  1 éve
  Ifjúsági csapatunk megkezdte a felkészülést a 2018/2019-es szezonra, ennek apropójaként kérdeztük Tombor Csaba vezetőedzőt az elmúlt időszakról, a közelgő magyarkanizsai edzőtáborról, és csapat céljairól az új szezonban.

  Jó újra látni a srácokat dolgozni, kérlek meséljél az elmúlt időszakról, mi történt a nyári szünetben, hogy teltek az első napok a csapatnál.
  A pihenőidő utolsó két hetében mindenki személyreszabott házifeladatot kapott, hogy az augusztusi alapozást ne a nulláról kelljen kezdeni. A veszprémi edzőtábort megelőzően egy három napos csapatépítő tréningen vettünk részt Várpalotán és Újdörögdön, a Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központjában. Mentálisan és fizikálisan is kemény, de a jövőre nézve rendkívül hasznos volt ez a pár nap, igazi csapattá kovácsolódtunk. Augusztus 6-án kezdtük meg a közös munkát, ahol először csapatunk erőnléti edzője, Elek László fizikai felméréssel kezdte a napot, majd aerob állóképesség fejlesztéssel folytatódott a munka.
  Heti 9 edzéssel készülünk,délutánonként az alsóörsi strandkézilabda pályán tartjuk a foglalkozásokat.
  A srácok jó fizikai és mentális állapotban vannak,motiváltan és fegyelmezetten dolgoznak.
   
  Vasárnap indultok Magyarkanizsára, ahol a hét közepéig edzések, majd a hét végén edzőmérkőzéseket játszatok. Mit vársz ettől az edzőtábortól, milyen célt szolgál a felkészülésben.
   
  13 edzés és két nemzetközi felkészülési mérkőzés szerepel a programban.
  Már második alkalommal edzőtábozunk itt, minden feltétel adott ahhoz, hogy az előre eltervezett munkát kifogástalanul el tudjuk végezni. Futópálya, konditerem, uszoda, mindez nagyszerű környezetben.
  Ez a fő hét az alapozásban, ilyenkor kapják a legnagyobb terhelést a játékosok. Napi 3 edzést tervezünk, reggel, délután és este.
  A délutáni edzések célja az új játékosok beépítése, ami jelenleg a megfelelő ütemben halad, mindenki megtalálta a közös hangot, ennek kifejezetten örülök.
   
  2018/2019-es szezonra mik azok a célok ,amiket kitűztetek magatok elé?
   
  Akadémiánk elsődleges célja az, hogy minden játékosunk minőségi képzést kapjon, edzésről edzésre, mérkőzésről mérkőzésre fejlődjön nem csak a pályán, hanem azon kívül is. Természetesen egy ilyen klubnál, mint a Telekom Veszprém csak és kizárólag a győzelem a cél, minden mérkőzést meg akarunk nyerni, de a legfontosabb az, hogy a szezon végére minden egyéni és csapat jellegű elvárásokat maradéktalanul teljesítsük.
  Nagyon várjuk az új szezont, HAJRÁ VESZPRÉM, HAJRÁ MAGYAR UTÁNPÓTLÁS!
   

   
   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink