Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  | Mérkőzés után | Egy győzelem, egy vereség Tatabányán

  2019. Szeptember 05.
  2 éve
  A tegnapi napon Serdülő és Ifjúsági csapataink együtt indultak Tatabányára, ahol lejátszottuk aktuális bajnoki mérkőzéseinket. 

  13:00-kor kezdődött a Serdülő mérkőzés, ahol az első félidőben fej-fej mellett haladtak a felek. Jó iramú,látványos kézilabdát láthattak a nézők, akik a korai időpont ellenére szép számmal jelentek meg a Földi Imre Sportcsarnokban. A szünetre 2 gólos tatabányai vezetéssel vonulhattak pihenőre a csapatok.
  A második félidőben több hibát vétett a Rapatyi legénység, ennek eredményeképpen 7 góllal elléptek a házigazdák. Hatott az időkérés, 2-3 gólra kapaszkodtunk, de sajnos közelebb nem sikerült kerülni, 2 góllal nyertek a tatabányai serdülők.

  Összességében Rapatyi Tamás vezetőedző elégedett volt a látottakkal, a csapatból mindenki játéklehetőséghez jutott, ami elősegítheti az új játékosok beilleszkedését is.
  "8-10 perc rövidzárlat volt a mérkőzésen, amit a hazaiak kíméletlenül kihasználtak, de a nagy hátrány ellenére a fiatalok csinálták tovább a megbeszélteket, ezért mindenképpen dícséret illeti őket. A holnapi napon elutazunk Boszniába, Banja Lukába, ahol egy nemzetközi tornán veszünk részt. Ezek a külföldi tornák nagyon hasznosak, hogy kellő nemzetközi rutinnal rendelkezzünk és kamatoztassuk mindezt a hazai mezőnyben is."

  Serdülő I. osztály- Nyugat

  Grundfos Tatabánya KC 25:23 Telekom Veszprém

  Legjobb góllövőink: Zombori András - Grunda Dávid 5-5 gól, Győre Botond - Szabó Ákos 4-4 gól


  A Serdülő mérkőzés után 14:45-kor kezdődött az Ifjúsági mérkőzés, ahol villámrajtot vett Ivo Diaz csapata és 6:1 után időt is kellett kérnie a tatabányai vezetőedzőnek. Az időkérés után sem változott a kép, teljesen más sebességen kézilabdázott a bakonyi alakulat. Nyitott védekezéssel és stabil kapusteljesítménnyel nyílt az olló, a szünetre 8 góllal vezettünk. 
  A szünet után sem váltottunk sebességet, 7-8-9 góllal vezettünk a mérkőzés utolsó harmadában. Mindenki játéklehetőséget kapott és éltek is vele, 10 gólos győzelemmel hagytuk el a parkettát.

  "Remek tempóban, jó felfogásban játszottunk, dícséretet érdemel mindenki! Az múlt heti Vác elleni mérkőzésünk is nagy iramú volt, de úgy érzem, ez a mai még annál is jobb volt. Megyünk tovább, folytatjuk a munkát, a kemény edzéseknek meglesz az eredménye"- mondta el véleményét Ivo Diaz vezetőedző.

  Ifjúsági I. osztály- Nyugat

  Grundfos Tatabánya KC I. 27:37 Telekom Veszprém

  Legjobb góllövőink: Bene Zsombor Soma 7 gól, Markovics Patrik, Bakos Bálint, Pintér Benedek 6-6-6 gól

  Szép volt fiúk!

   
   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink