Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  | Mérkőzés után | Győzelem az Ifjúsági bajnokságban, vereség a Serdülőknél

  2019. Szeptember 13.
  2 éve
  Pénteken délután ismét megtelt élettel a DEVM csarnok, két mérkőzéssel folytatódott a Serdülő és Ifjúsági bajnokság csapataink számára.

  Nem kezdett jól a Rapatyi alakulat, a boglári fiatalok állva hagyták az első percekben a házigazdákat, 8 perc játék után 1:8 állt az eredményjelzőn. Gyors hazai időkérés után sem változott a helyzet, kissé idegesen kézilabdáztunk, míg a vendégek kihasználták a hibáinkat és 7 gólos előnnyel, 7:14-el vonulhattak pihenőre.
   
  Próbált feljebb kapcsolni a kis Telekom, de sajnos a mai napon a rossz kezdés megalapozta a játék képét. Tartotta 3-4 gólos előnyét a NEKA második csapata, pedig lett volna alkalom a szoros végjátékra. Hiába javult fel a védekezés és a helyzetkihasználás is, már nem maradt idő az egalizálásra,22:25 arányban nyert a vendég csapat és vitte el a két pontot a Tüzér utcából.
   
  A rossz kezdés ellenére a csapat ment előre és szemmel láthatóan próbálta faragni a hátrányt, ezekből a mérkőzésekből is lehet és kell is tanulni.
   
  2019.09.13. péntek
  Serdülő I. osztály végeredmény:

  Telekom Veszprém 22:25 NEKA II. (7:14)
   
  Telekom Veszprém: Hajdú,Tóth, Reidmar (kapusok) Harausz, Szujó,Bogdány, Zombori 6 gól, Szabó, Nagy 5 gól,Kurbély,Kovács,Grunda 5 gól,Báder 2 gól, Balogh,Tóth 4 gól
   
  Vezetőedző: Rapatyi Tamás 
  Másodedző: Ivo Diaz
  Stáb tagjai voltak még: Iváncsik Gergő, Fekete Lászlóné Mónika
   
  NEKA II. legjobb góllövői: Kathi 6 gól,Rácz,Kovács 4-4 gól
   
  Eredmény alakulása: 10.perc 1:8, 20,perc: 6:13, 30.perc: 9:17, 40.perc: 16:22
   
  Edzői értékelés:
   
  "A rossz kezdés ellenére a fiatalok küzdöttek, hajtottak, kicsit pontatlan volt a befejezés, de a helyzetek kialakítása megfelelő volt. Figyelnünk kell az első félidőre, sok időbe telt amíg megnyugodtunk és a saját játékunkat el tudtuk kezdeni játszani" - mondta Rapatyi Tamás vezetőedző a mérkőzés után
   
   
   
   
  Éppen, hogy vége lett a Serdülő mérkőzésnek, már az Ifjúsági csapatunk tagjai vették birtokba a pályát, a várpalotai fiatalok ellen kellett bizonyítaniuk a mai napon. 
   
  Ivo Diaz játékosai már a mérkőzés legelején tudatosították, ezen a mérkőzésen ők diktálják a tempót. Ennek megfelelően fokozatosan húzott el a hazai gárda és már a félidőben eldöntötte a mérkőzést ekkor 23:9-es eredményt állt a táblán. 
   
  A fordulás után sem vettek vissza a fiúk és a végére gálamérkőzéssé varázsolták a találkozót. (45.perc 32:16) Markovics Patrik gólerős játékával tűnt ki, de a csapat mindegyik mezőnyjátékosa betalált a mérkőzésen.
   

  2019.09.13. péntek
  Ifjúsági I. osztály végeredmény:


  Telekom Veszprém 41:25 Várpalotai BSK (23:9)
   
  Telekom Veszprém: Kósa,Mikler (kapusok) Szücs 5 gól, Markovics 8 gól, Nkousa 2 gól, Füry 1 gól, Bakos 3 gól, Szabó, Tóth, Pintér, 4-4-4 gól, Sisa 3 gól, Bene 4 gól, Horváth 2 gól, Surguta 1 gól
  Vezetőedző: Ivo Diaz
  Másodedző: Rapatyi Tamás
  Stáb tagjai voltak még: Iváncsik Gergő, Fekete Lászlóné Mónika
   
  Várpalotai BSK legjobb góllövői: Dabai 7 gól,Varga 4 gól

  Eredmény alakulása: 10.perc 1:8, 20,perc: 6:13, 30.perc: 9:17, 40.perc: 16:22

  Edzői értékelés:
   
  "Örülök, hogy a mai mérkőzésen minden mezőnyjátékosom gólt szerzett, jól támadtunk, jó tempóban kézilabdáztunk, a nagy előny birtokában sem eresztett le a társaság. Gratulálok a fiataloknak!" - mondta Ivo Diaz vezetőedző a lefújás után
   
  Szép volt fiúk! Hajrá Veszprém!
   
   
   
   
   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink