Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  | Mérkőzés után | Nem sikerült a pontszerzés Budaörsön a Serdülő I.osztályban

  2019. Október 09.
  1 hete
  A tegnapi napon Budaörsre utazott Serdülő I.osztályú csapatunk, hogy lejátsza soron következő bajnoki mérkőzését. Rapatyi Tamás vezetőedző az indulás előtt elmondta, sokkal jobb játékot vár a fiataloktól mint legutóbb a Balatonfüredi KSE ellen.

  A mérkőzés elején már látni lehetett, a csapat sokkal koncentráltabban áll a mérkőzéshez. Gyors gólváltások után az első negyed óra végén fej-fej mellett haladtak a csapatok. A kapuban Tóth Misi parádézott, elöl pedig szépen járattuk a labdát. Többször vezettünk a félidőben, de az apró hibákat könyörtelenül megbosszulták a hazaiak, így nem sikerült előnnyel menni a pihenőre. (Félidőben: 14:14)

  A második 25 perc ugyanúgy kezdődött mint ahogy az előző abbamaradt, egyik csapat sem tudott nagy előnyt kiharcolni. Támadásban a mieink sokkal jobb teljesítményt nyújtottak, ez mindenképpen pozitívum. A mérkőzés vége felé türelmetlenné vált a Rapatyi alakulat, így 2 góllal meglépett a Budaörs. Hiába a jobb védekezés, és a kifejezetten jó kapusteljesítmény, (17 védett labda) fontos szituációkban hozott rossz döntésekkel a végén nem sikerült a pontszerzés. 
   
  2019.10.08. kedd
  Serdülő I. osztály végeredmény:
  Budaörsi KSE 26:24 Telekom Veszprém (14:14)
  Telekom Veszprém: Hajdú, Tóth M. (kapusok), Szujó, Zombori 6, Szabó Á 4, Szabó M. 3, Nagy 5, Kurbély, Kovács, Grunda 2, Báder 1, Balogh, Kazsoki , Bogdány, Füry, Tóth B. 4,
  Vezetőedző: Rapatyi Tamás
  Másodedző: Ivo Diaz
  Stáb tagjai voltak még: Fekete Lászlóné Mónika


  Budaörsi KSE legjobb dobói: Katus 9 gól, Kirchof 6 gól

  Eredmény alakulása: 10.perc: 5:5 , 25.perc: 14:14 , 40.perc: 21:20 

  Edzői értékelés:
  Rapatyi Tamás, vezetőedző:
  "A vereség ellenére megdícsérem a csapatot, sokkal jobban játszottunk támadásban és védekezésben is, mint tettük azt legutóbb a Füred ellen. Támadásban sokkal több mozgással, jobb helyzeteket alakítottunk ki, ez mindenképpen pozitívum. Dolgozunk tovább, a kemény munkának mindig van eredménye." 

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink