Telekom Veszprém

Kézilabda Akadémia

Naptár

Betöltése

  Tornagyőztes az U11, 6.helyen az U15!|Maksimir Cup 2019-Zagreb

  2019. Június 17.
  3 éve
  Hiába itt a szezon vége, U11-es és U15-ös csapataink 2019.06.15-17. között Horvátországban játszottak a "Maksimir Cup 2019"-es elnevezésű tornán.

  A reggel 7:00-ás indulás ellenére mosolygós arcok szálltak fel a Telekom Veszprém felnőtt csapatának buszára, hogy közel 4 órás út után megérkezzenek a torna helyszínére, Zágrábba.
  U11-es csapatunk Velky Mihály és Károlyfi Viktor, míg U15-ös csapatunk Rapatyi Tamás vezetésével érkezett a horvát fővárosba.
  A vezetőedzők az indulás előtt elmondták, a cél az, hogy a fiatalok jó nemzetközi mérkőzéseket játszanak, fontos, hogy ne csak a magyar mezőnyben tegyék próbára tudásukat.
   
  U15-ös csapatunk kezdte meg a tornát, sajnos egy góllal alulmaradva az MRK Dugo Selo csapatával szemben. (24:25) Végig kiélezett mérkőzésen kapott ki a csapat, de nem volt idő a szomorkodásra, ugyanis szinte a mérkőzés után azonnal következett a második meccs, a hazai csapat ellen.  A fiatalok itt már bátran, jól kézilabdázva döntetlen eredménnyel hagyták el a 20 x 40-es pályát, az utolsó gólt a hazaiak szerezték szinte a lefújás pillanatában. (26:26)

  2008-as reménységeink ellentmondás nem tűrően kézilabdáztak, és jelezték, hogy velük bizony számolni kell.
  Kiütéses győzelemmel hangolt a Velky-Károlyfi alakulat az RK Dubrava ellen. (22:1)
   
  Új nap, új remények!  Ennek megfelelően a Rapatyi Tamás által irányított fiatalok kiütéses győzelemmel próbálták feledtetni a tegnapi napot. ( vs. MRK Vidovec 11:33) Délután a görög utánpótlás csapat ellen egy viszonylag szoros mérkőzésen sikerült ismét nyerni. (vs. HC ASE Doukas II. 21:19). Több új játékos is bemutatkozott a "Telekom" mezében. 
  Bíztató periódusok, jó kapusteljesítmény és csapatjáték jellemezte ezen a napon az együttest.
  Rosszabb gólkülönbségünkkel sajnos eldőlt, hogy a záró napon az 5. helyért játszhatunk majd!
   
  U11-eseink "gólgazdag" mérkőzésen 9:8 arányban verték a a hazai alakulat a Maksimir Pastela csapatát. Érdekesség, hogy a hazaiak 4:0-ra vezettek a mérkőzés elején.. Védekezésből és küzdeni tudásból jelesre vizgázott a csapat! Irány az elődöntő a Dugo Selo ellen!

  Utolsó napon 2004-eseink sajnos nagyon rossz napot fogtak ki, elmaradt a várt jó teljesítmény és a 6. helyen fejezték be a tornát.
  Fontos lesz, hogy hasonló hőfokú mérkőzéseket játszon majd a csapat a jövőben.
   
  Velky Mihály és Károlyfi Viktor tanítványai az elődöntőben simán, 10 góllal verték a horvát gárdát. (21:11) majd a döntőben az a PPD Zagreb volt az ellenfél akitől két hónapja Rovinjban 3 illetve 4 góllal kaptak ki a fiűk.
   
  Itt volt hát az ideje a revansnak..

  Rögtön a mérkőzés elején vezettünk, majd ezt az előnyt egész mérkőzésen nem adtuk ki a kezünkből. Hol döntetlen, hol egy gól volt az előnyünk, majd a végén sikerült megroppantani a fővárosiakat. (16:13)

  Ezzel eldőlt, hogy a 2008-as korosztályban a Maksimir Cup 2019 elnevezésű tornán I.helyezést ért el a TELEKOM VESZPRÉM csapata!

  A 2008-as korosztály legjobb játékosa Schmidt Ádám, míg a legjobb vezetőedzője Velky Mihály lett!

  Gratulálunk!


   
   
   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  info@keziakademia.hu

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink