Naptár

Betöltése

  BOMBAIGAZOLÁS! Gulyás Péter a Telekom Veszprém U21 új jobbszélsője!

  2019. Április 01.
  1 éve
  A mai napon hivatalossá vált, hogy az egykori kiváló veszprémi jobbszélső, Gulyás Péter a Telekom Veszprém U21 új játékosa. Péter a szezon végéig vállalta a feladatot. A bejelentés után beszélgettünk a csapatunk új szerzeményével:

  "Sokáig bizonytalan volt a korom miatt beférek az utánpótlás csapatunkba, de szerencsére sikerült. Ez egy fontos állomás az életemben, újra a pályán segíthetem a Veszprém csapatát. Keményen edzettem az elmúlt héten, jobb állapotban vagyok mint két héttel ezelőtt. Pár éve eléggé felgyorsult a játék, de valószínűleg meg tudok birkózni a feladattal. Célom, hogy a fiatalokkal kiegészülve sikerrel vegyük az akadályokat a bajnokságban. Az edzőt, Gulyás Istvánt régóta ismerem, a játékosok többségét már edzettem is, nem ismeretlenek számomra.  Furcsa lesz a napi rutinomba beilleszteni újra a kézilabdát, de az élet most ezt hozta, állok elébe. Fontos, hogy élvezzük a játékot, remélem egy új impulzust tudok adni a csapatnak. "

  Hajrá Veszprém!

  Megjegyzés: Bárminemű komolyság mély megvetést és cipőmadzagra kötött kerekes falovacskát von maga után, cikkünk csupán a képzelet szüleménye, egy április elsejei tréfa.


  Contact

  Postal address:
  8200 Veszprém, Tüzér str. 42.

  E-mail:
  [email protected]

  Our distinguished partner

  Our Featured Partners