Naptár

Betöltése

  Hírek

  BOMBAIGAZOLÁS! Gulyás Péter a Telekom Veszprém U21 új jobbszélsője!

  A mai napon hivatalossá vált, hogy az egykori kiváló veszprémi jobbszélső, Gulyás Péter a Telekom Veszprém U21 új játékosa. Péter a szezon végéig vállalta a feladatot. A bejelentés után beszélgettünk a csapatunk új szerzeményével:

  Barátság Tornája 2019 - Kielce - Összefoglaló

  Mint arról korábban beszámoltunk 2019. március 20. és 23. között ifjúsági csapatunk meghívást kapott a lengyel - magyar barátság emléknapja alkalmából megrendezésre kerülő "Barátság Tornája" eseményre.  

  [Friendship Tournament 2019 Kielce] PGE VIVE Kielce 24:32 Telekom Veszprém

  Remek játékkal, magabiztosan nyertünk a Barátság Kupa nyitómeccsén Kielcében!

  lengyel-magyar barátság napja-Kielce 2019

  A lengyel–magyar barátság napjának története 2006. március 24-ig nyúlik vissza, amikor Lech Kaczyński lengyel és Sólyom László magyar köztársasági elnök Győrben aláírták a győri nyilatkozatot, valamint átadták a lengyel-magyar barátság első köztéri emlékművét. A magyar Országgyűlés 2007. március 12-én, a lengyel Szejm március 16-án nyilvánította határozatban ünnepnapnak március 23-át, a lengyel-magyar barátság ...

  Bravúr a Serdülő II.osztályban, megvertük a Fradit!

  Nagyszerű mérkőzésen nyertünk a Serdülő II.osztályban! A tabella hátsó részében álló alakulatunk a papiron jóval esélyesebb Fradit fektette két vállra.

  Pontokat hagytunk Szigetszentmiklóson, nem jól kezdtük az évet az NB I/B-ben.

  A szezon első felében elszenvedett hazai vereség után bizakodva mentünk Szigetszentmiklósra, bízva abban, hogy vissza tudunk vágni a múltkori fiaskóért.. Sajnos a második félidő elején belealudtunk a mérkőzésbe, és hiába a nyílt végjáték, végül egy góllal kikaptunk..

  2/2, Serdülő és Ifjúsági csapatunk is legyőzte a Budakalászt!

  Hosszú szünet után ismét hazai pályán játszottunk, serdülő és ifjúsági csapatunk is győztesen hagyta el a DEVM csarnok parkettáját a CYEB Budakalász fiataljai ellen.  

  Veszprémi győzelem a kézilabda Diákolimpián, bajnok a Vetési!

  Rendkívül magabiztos játékkal, a veszprémi Vetési Albert Gimnázium csapata nyerte az idei kézilabda Diákolimpiát!    

  Contact

  Postal address:
  8200 Veszprém, Tüzér str. 42.

  E-mail:
  [email protected]

  Our distinguished partner

  Our Featured Partners