Naptár

Betöltése

  Bravúr a Serdülő II.osztályban, megvertük a Fradit!

  2019. Február 13.
  1 éve
  Nagyszerű mérkőzésen nyertünk a Serdülő II.osztályban! A tabella hátsó részében álló alakulatunk a papiron jóval esélyesebb Fradit fektette két vállra.

  A Serdülő II.osztályban induló csapatunkról eddig kevés szó esett, ám fontos megemlíteni, hogy becsülettel elvégzik minden nap a kemény munkát. Sokszor nagyon szép, kreativ játékot tudunk játszani, ám sajnos az utóbbi mérkőzéseken a jó kezdés után mindig visszaestünk, így a bajnokságban a hátsó régióban foglalunk helyet. A Rapatyi Tamás, Ivo Diaz és Iváncsik Gergő kezei alatt dolgozó gyerekekben sokkal több van, mint amit a tabellán jelenleg elfoglalt poziciójuk mutat. A mai napon a tabella 5. helyén álló FTC KN KFT II. csapatát fogadtuk a DEVM Csarnokban.

  A mérkőzés elejétől kezdve nekirontottunk ellenfelünknek, akik nehezen tudtak megbírkózni a nyitott védekezésünkkel. Ha ez mégis sikerült, akkor a kapuban ma parádézó Perényi Martin volt a végállomás. Támadásban rendkívül pontosan, kevés labdát eladva kézilabdáztunk, nagyon szépen vették észre az 1-1 elleni szituációkat és rendre 2-3 góllal vezettünk az első félidőben. Főként Grunda Dávid volt elemében, aki nagyszerű betörésekkel és szép passzokkal szolgálta ki a társakat. 17:14-es félidő után az embernek az volt az érzése, hogy nem eshet meg az, mint múltkor a Szigetszentmiklós ellen, amikor 5 gólos előnnyel fordulhattunk ám a végén kikaptunk 2 góllal. Pedig ismét ez történt, a második félidő elején ismét az öltözőben maradt a társaság, +3 gólról -1 gól lett az eredmény. Ekkor az edzői stáb rendezte a sorokat, és csapatként játszva fokozatosan növeltük az előnyt.  A végén sem hibáztunk, így óriási győzelemmel mutatta meg a társaság, hogy tudnak ilyen magas szinten is kézilabdázni 50 percen keresztül.
   
  Gratulálunk, és további sok sikert kívánunk a Serdülő II.osztályban!

   Serdülő II. osztály-Nyugat, 12. forduló, 14:30 óra

  Telekom Veszprém II. 32:28 (17:14) FTC KN KFT II.
  Vezette: Mándli Balázs, Vandróczki Gábor
  Helyszín: DEVM Csarnok 
  Nézőszám: 50 fő
  Eredmény alakulása: 10.perc: 6:5; 20.perc: 14:11, 30.perc: 20:20, 40.perc: 24:23
   
  Legjobb gólszerzők:

  Telekom Veszprém II. : Angebrandt Ákos 8 gól, Nagy Ádám 7 gól, Grunda Dávid 5 gól
   
  FTC KN KFT II. : Morva 7,  Bodzán 5 , Dombovári 4

  Edzői értékelés:

  Rapatyi Tamás: Nagyszerű mérkőzés volt, az elejétől fogva jól játszottunk, jól védekeztünk, igazi csapatként küzdöttünk a pályán. A második félidőben beragadtunk, de sikerült megoldani a nehéz szituációt, és fontos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatomnak!


  Serdülő II. osztályban legközelebb az Ajkát fogadjuk 2019. február 27-én szerdán 14:30-kor a DEVM Csarnokban!

   

  Kapcsolat

  Postacím:
  8200 Veszprém, Tüzér u. 42.

  E-mail:
  [email protected]

  Névadó partnerünk

  Kiemelt Partnereink